-13%

GEJZER Филтерски патрони 30503

 • Заменски филтерски патрон за бокал
 • Модул 502 ( за тврда вода)
 • Погоден за прочистување на 350л вода
 • Со каталон560.00 ден 490.00 ден

Спореди

Опис

 • Заменски филтер патрон за бокал  (модул 502 за тврда вода )
 • Содржи висок квалитет на упијувачи и материјал каталон
 • Каталон е патентиран од страна на компанијата Гејзер и ја прочистува водата од чешма од сите познати загадувачи
 • Каталон го задржува природниот минерален состав на изворната вода.
 • Го подобрува вкусот и мирисот на водата.
 • Филтерскиот патрон има 5 фази на чистење:
  -Материјалот Каталон отстранува железо, тешки метали, органски и органохлорни соединенија, и задржува вируси.
  -Јоноразменувачката смола го отстранува колоидното железо и растворените нечистотии.
  -Висок квалитетниот кокосов јаглен одстранува : хлор, органски и органохлорни соединенија, лоши мириси и вкусови
  -Активното сребро кое се наоѓа во структурата на филтерот ефикасно да го блокира ширењето на било какви бактерии.
  -Механички пост филтер го спречува испирањето на филтрациските материјали во прочистената вода
 • Филтерските патрони се меѓусебно заменливи и можат да се монтираат на било кој бокал .

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.