-10%

GEJZER Арагон заменски филтер 30050

 • Заменски филтер патрон за ВИТА и за ЕВРО (филтери со монтажа на чешма)
 • Единствен полимерен филтер кој комбинира 3 методи на филтрација
 • > 0,5mkm и има способност да се регенерира.
 • Прочистување на овој филтер е со капацитет од 3000 л.365.00 ден 330.00 ден

Спореди

Опис

 • Ова е филтерски патрон на филтерот за чешма од GEYSER : Вита и Евро.
 • Направени од материјал Арагон (патент №2203721) –единствен полимерен филтер кој комбинира 3 методи на филтрација :
  -механички,
  -сорпционен и
  -јоноизменувачки.
 • Тoj обезбедува сеопфатен третман на вода од сите штетни примеси со еден филтерски патрон.
 • Комплексната структура на материјалот Арагон ја квазиомекнува водата
 • Aрагон трајно ja задржува нечистотијата и други суспендирани честички > 0,5mkm и има способност да се регенерира.
 • Активното сребро кое се наоѓа во структурата на Арагон филтер всушност го блокира ширењето на бактериите.
 • Прочистување на овој филтер е со капацитет од 3000 л.
 • Ефикасност на прочистување:
  -Величина на честички преку 2 um               95%
  -Хлор                                                                       100%
  -Олово,цинк, кадмиум, цезиум                        95%
  -Пестициди                                                             92%
  -Железо                                                                    90%
  -Алуминиум                                                            95%
  -Микроорганизми,бактерии, вируси              95%

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.