-9%

GEJZER 1 PF Филтер за каменец 32063

 • За машина за перење
 • Ги штити  Вашите апарати за домаќинство
 • Внатрешните полифосфати се менуваат 1 годишно
 • НЕ се кoристи за филтрирање на вода за ПИЕЊЕ!1,100.00 ден 999.00 ден

Спореди

Опис

 • Го спречува формирање на каменец во електричните апарати
 • Ги штити  Вашите апарати за домаќинство (машини за перење и за миење садови …)
 • Филтерот е изработен од квалитетна пластика и може да се монтира на доводот на ладна вода.
 • Филтерот е изработен со полифосфат филтер кертриџ, кој овозможува да:
  -се намали бигорот;
  -се продолжи работниот век на машините;
  -се намали потрошувачката на енергија;
  -се намали трошокот за детергент;
  -се овозможи поквалитетно перење (омекната ткаенина ).
  -се раствори железото и на тој начин ја спречува појавата на жолти дамки на ткаенината.
 • Провидното куќиште овозможува лесно да се контролира содржината на филтерот.
 • Кога нивото на полифосфати падне под половина, тоа мора да биде заменето.
 • Препорачливо е да се замени содржината на филтер еднаш годишно без оглед на тоа дали е
 • Доволен остатокот на количината на полифосфат.
 • НЕ се кoристи за филтрирање на вода за ПИЕЊЕ!

 

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.