-13%

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro XL

– Најголем капацитет за прочистувач на воздух
– Вграден интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 110m2
– Гаранција 2 години

200,300.00 ден 174,149.00 ден

Спореди

Опис

Blueair Pro XL е нашиот прочистувач на воздух со најголем капацитет за големи простории и работни простори. Тој обезбедува повеќе чист воздух од кој било друг самостоен прочистувач на воздух и има CADR (стапка на чист воздух) што гарантира дека вие и вашите колеги ќе се чувствувате подобро и со повеќе енергија.

  • Најголем капацитет за прочистувач на воздух
  • Вграден интелегентен модул за воздух
  • Големина на соба: до 110m2
  • Гаранција 2 години

Smoke-stop Filter

За отстранување на гасовитите загадувачи, како што се чадот од цигари или испарливите органски соединенија (VOCs). SmokeStop ја користи истата патентирана HEPASilent технологија како нашите филтри за честички за отстранување на 99,97% од штетните честички како што се поленот и прашината од воздухот

Particle Filter

Отстранува 99,97% од честичките во воздухот како што се полен, прашина и првут од миленичиња. Комбинацијата од електростатско и механичко филтрирање значи помалку густа филтерски медиум и Whisper-Silent испорака на чист воздух

HEPA Silent Technology

HEPA Silent технологијата ги обединува најдоброто во електростатичката и механичката филтрација. Нејзината револуционерна комбинација на напредни филтри и инкапсулирани комори за полнење на јонски честички осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати далеку подобри од само механичката или електростатичката технологија.

Integrated air monito