-13%

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 680i

– Дизајнирано за големи простори за живеење
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2


64,300.00 ден 55,900.00 ден

Спореди

Опис

Blueair Classic 680i прави да се чувствувате како дома со многу чист воздух. Најголем во нашата популарна Classic серија 680i сега е овозможена со Wi-Fi и доаѓа со интегрирани сензори за квалитетот на воздухот. Прекрасениот воздух ви овозможува да дишете повеќе, а да се грижите помалку поради драматичното намалување на загадувачите во воздухот во вашиот затворен простор.

Единствена Blueair HEPASilent технологија
Новиот Blueair Classic 680i користи Blueair HEPASilent технологија за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи ги најдобрите во електростатичка и механичка филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација од напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички. Ова гарантира дека вашиот нов Classic Blueair прочистувач на воздух обезбедува резултати далеку подобри од само механичка или електростатичка технологија.

Погледнете го квалитетот на воздухот
Нашите Blueair Awair сензори за квалитет на воздухот се интегрирани во новиот Blueair Classic 680i. На прв поглед, можете да го видите квалитетот на воздухот во вашата соба. Поврзете го со апликацијата Blueair за да ги следите, промените – и да добиете совети за подобрување – да го подобрите квалитетот на воздухот во внатрешноста, да дознаете како квалитетот на воздухот варира во зависност од вашите различни активности, да го контролирате прочистувачот на воздухот од далеку користејќи паметен уред и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух .

Подобра контрола на квалитетот на воздухот
Вашиот нов Blueair Classic 680i е вашиот чувар за квалитет на воздухот. Ажурираната дигитална контролна табла и практичните копчиња со допир со LED го помагаат следењето на работата на вашиот прочистувач на воздух, Wi-Fi конекцијата и статусот на филтерот, како и квалитетот на собниот воздух со индикации за нивоата на PM2.5 и VOC. Преземете ја бесплатната Blueair FriendTM апликација и поврзете ја со новиот Blueair Classic за да ги контролирате функциите како што се оперативната брзина, детската брава, ноќниот режим и многу повеќе од далеку користејќи паметен уред.

  • Дизајнирано за големи простори за живеење
  • Wi-Fi овозможено
  • Прочистува до: 72 m2
  • Гаранција 2 години

Smoke-stop Filter
За отстранување на гасовитите загадувачи, како што се чадот од цигари или испарливите органски соединенија (VOCs). SmokeStop ја користи истата патентирана HEPASilent технологија како нашите филтри за честички за отстранување на 99,97% од штетните честички како што се поленот и прашината од воздухот

Particle Filter

Отстранува 99,97% од честичките во воздухот како што се полен, прашина и првут од миленичиња. Комбинацијата од електростатско и механичко филтрирање значи помалку густа филтерски медиум и Whisper-Silent испорака на чист воздух

HEPA Silent Technology

HEPA Silent технологијата ги обединува најдоброто во електростатичката и механичката филтрација. Нејзината револуционерна комбинација на напредни филтри и инкапсулирани комори за полнење на јонски честички осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати далеку подобри од само механичката или електростатичката технологија.

WI-FI

Користете ја апликацијата Blueair Friend за контролирање на функции како што се брзината на вентилаторот, LED светлото, детската брава и ноќниот режим на вашиот поврзан воздушен прочистувач. Можете да го вклучите и исклучите далечински со апликацијата Blueair Friend, за да бидете сигурни дека секогаш ќе дишете чист воздух кога ќе пристигнете дома или на своето работно место.

Smartphone control

Контролирајте го вашиот Wi-Fi поврзан уред од вашиот паметен телефон со апликацијата Blueair Fiend. Променете ги функциите како што се брзината на вентилаторот, детската брава и др. бежично каде и да сте, за да бидете сигурни дека секогаш имате пристап до чистиот воздух. Апликацијата Blueair Friend, исто така, ќе ви помогне да го следите квалитетот на внатрешниот и надворешниот воздух и ви препорачува да превземете мерки за да останете здрави.

Integrated air monitor

Интегрираниот монитор за воздух ги проверува нивоата на честички и гас во воздухот и автоматски ја прилагодува брзината на вентилаторот за да го одржува внатрешниот воздух на највисоко можно ниво на чистота.

Castors

Заборавете го влечењето или подигнувањето на вашиот прочистувач на воздух. Зачувајте го грбот со овие тркала, што ви овозможува да го поместите вашиот прочистувач на воздух на било кое место по ваша желба.

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.