-13%

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 605

– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2
– Smoke-stop Filter
– Филтер за честички
– HEPA silent технологија


57,500.00 ден 50,000.00 ден

Спореди

Опис

Живееш на големо? Затоа ви треба доволно моќен прочистувач на воздух за ракување со големи простории. Blueair Classic 605 носи почист, поздрав внатрешен воздух во пространи спални соби, дневна и трпезарија или големи соби. Значи, вие и вашето семејство може да уживате во воздухот кој е практично слободен од астма и алергија предизвикувачи и загадувачи на воздух во затворен простор.

Нема провев во било која брзина
Благодарение на Blueair SurroundAir ™ системот, серијата Blueair Classic 600 е во состојба да го минимизира провевот и покрај исклучително високиот проток на воздух. SurroundAir зема загаден воздух од дното и од страните и ослободува нежен проток на чист воздух од врвот и од страните.

Единствена Blueair HEPASilent технологија
Новиот Blueair Classic 605 користи Blueair HEPASilent технологија за да ги отстрани практично сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдобрито во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација од напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички. Ова гарантира дека вашиот нов Classic Blueair прочистувач на воздух обезбедува резултати далеку подобри од само механичка или електростатичка технологија.

Во допир со вашиот чист воздух
Копчињата за допир на контролната табла го прават вашиот нов Blueair Classic 605 да работи за вас. Лесно-читаните LED икони ви овозможуваат да го видите статусот на Wi-Fi поврзувањето на вашиот прочистувач на воздух, работната брзина и филтерот. Прилагодувањето е лесно. Само допир. Додајте го нашиот Blueair Aware монитор и преземете ја бесплатната апликација Blue Friend. Ова ви овозможува да го контролирате новиот Classic од далеку, да го видите квалитет на воздухот во просторијата и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух во реално време во повеќето поголеми урбани области.

  • Дизајнирано за големи простори за живеење
  • Wi-Fi овозможено
  • Прочистува до: 72 m2
  • Smoke-stop Filter
  • Филтер за честички
  • HEPA silent технологија
  • Тркала
  • Гаранција 2 години

За отстранување на гасовитите загадувачи, како што се чадот од цигари или испарливите органски соединенија (VOCs). SmokeStop ја користи истата патентирана HEPASilent технологија како нашите филтри за честички за отстранување на 99,97% од штетните честички како што се поленот и прашината од воздухот

Particle Filter

Отстранува 99,97% од честичките во воздухот како што се полен, прашина и првут од миленичиња. Комбинацијата од електростатско и механичко филтрирање значи помалку густа филтерски медиум и Whisper-Silent испорака на чист воздух

HEPA Silent Technology

HEPA Silent технологијата ги обединува најдоброто во електростатичката и механичката филтрација. Нејзината револуционерна комбинација на напредни филтри и инкапсулирани комори за полнење на јонски честички осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати далеку подобри од само механичката или електростатичката технологија.

Castors

Заборавете го влечењето или подигнувањето на вашиот прочистувач на воздух. Зачувајте го грбот со овие тркала, што ви овозможува да го поместите вашиот прочистувач на воздух на било кое место по ваша желба.

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.