-13%

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 480i

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 40 m2


46,800.00 ден 40,700.00 ден

Спореди

Опис

Грижата за вашето здравје и здравјето на вашето семејство значи дека вие знаете како да го контролирате квалитетот на воздухот што го дишете. Прочистувачот на воздух Blueair Classic 480i одговара на секоја ваша потреба, отстранувајќи ги речиси сите алергени и астма предизвикувачи, како и другите загадувачи во воздухот. Сега Wi-Fi овозможено со интегрирани сензори за квалитет на воздух.

Погледнете го квалитетот на воздухот
Нашите Blueair Aware сензори за квалитет на воздухот се интегрирани во новиот Blueair Classic 480i. Со само еден поглед, можете да го видите квалитетот на воздухот во вашата соба. Поврзете го со апликацијата Blueair за да ги следите промените – и да добиете совети за подобрување – да го подобрите квалитетот на воздухот во внатрешноста, да дознаете како квалитетот на воздухот варира во зависност од вашите различни активности, да го контролирате прочистувачот на воздухот од далеку користејќи паметен уред и да пристапите до квалитетот на надворешниот воздух податоци.

Единствена Blueair HEPASilent технологија
Blueair 480i користи Blueair HEPASilent технологија за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдобрито во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација од напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички. Ова осигурува дека вашиот нов Blueair Classic прочистувач на воздух обезбедува резултати далеку подобри од само механичка или електростатска технологија.

Подобра контрола на квалитетот на воздухот
Вашиот нов Blueair Classic 480i е вашиот чувар за квалитет на воздухот. Ажурираната дигитална контролна табла и практичните копчиња со допир со LED го помагаат следењето на работата на вашиот прочистувач на воздух, Wi-Fi конекцијата и статусот на филтерот, како и квалитетот на собниот воздух со индикации за нивоата PM2.5 и VOC. Преземете ја бесплатната Blueair FriendTM апликација и поврзете ја со новиот Classic за да ги контролирате функциите како што се оперативната брзина, детската брава, ноќниот режим и многу повеќе и сето тоа од далеку користејќи паметен уред.

Карактеристики на производот:

  • Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
  • Wi-Fi овозможено
  • Прочистува до: 40 m2
  • Гаранција 2 години

Smoke-stop Filter

За отстранување на гасовитите загадувачи, како што се чадот од цигари или испарливите органски соединенија (VOCs). SmokeStop ја користи истата патентирана HEPASilent технологија како нашите филтри за честички за отстранување на 99,97% од штетните честички како што се поленот и прашината од воздухот

Particle Filter

Отстранува 99,97% од честичките во воздухот како што се полен, прашина и првут од миленичиња. Комбинацијата од електростатско и механичко филтрирање значи помалку густа филтерски медиум и Whisper-Silent испорака на чист воздух

HEPA Silent Technology

HEPA Silent технологијата ги обединува најдоброто во електростатичката и механичката филтрација. Нејзината револуционерна комбинација на напредни филтри и инкапсулирани комори за полнење на јонски честички осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати далеку подобри од само механичката или електростатичката технологија.

WI-FI

Користете ја апликацијата Blueair Friend за контролирање на функции како што се брзината на вентилаторот, LED светлото, детската брава и ноќниот режим на вашиот поврзан воздушен прочистувач. Можете да го вклучите и исклучите далечински со апликацијата Blueair Friend, за да бидете сигурни дека секогаш ќе дишете чист воздух кога ќе пристигнете дома или на своето работно место.

Smartphone control

Контролирајте го вашиот Wi-Fi поврзан уред од вашиот паметен телефон со апликацијата Blueair Fiend. Променете ги функциите како што се брзината на вентилаторот, детската брава и др. бежично каде и да сте, за да бидете сигурни дека секогаш имате пристап до чистиот воздух. Апликацијата Blueair Friend, исто така, ќе ви помогне да го следите квалитетот на внатрешниот и надворешниот воздух и ви препорачува да превземете мерки за да останете здрави.

Integrated air monitor

Интегрираниот монитор за воздух ги проверува нивоата на честички и гас во воздухот и автоматски ја прилагодува брзината на вентилаторот за да го одржува внатрешниот воздух на највисоко можно ниво на чистота.

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.