-13%

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 205

– Прочистува до: 26m2
– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: низок до 128m3/h и висок до 374m3/h
– Индикатор за замена на филтер: ИМА


28,100.00 ден 24,400.00 ден

Спореди

Опис

Следната генерација на прочистувачи на воздух со овозможен Wi-Fi е одличен за мали простории. Новиот дигитален дисплеј ви овозможува следење и контрола на воздухот што го дишете за да Ви обезбеди практично воздух без алергија или предизвикувачи на астма. Или преземете ја апликацијата Blueair Friend и поврзете ја со Blueair Classic 205 за негово далечинско управување со кој било паметен уред.
Лесен за движење, лесен за раководење

Blueair Classic 205 е лесен и едноставен за движење околу вашиот дом. Со својот компактен дизајн на вентилатор и огромна површина на филтерот, тој обезбедува солидни перформанси ослободувајќи го вашиот дом од предизвикувачи на астма и алергии. Лесно се вклопува и во најмалите простории.

Единствена Blueair HEPASilent Технологија

Новиот Blueair Classic 205 користи Blueair HEPASilent за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдоброто во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација на напредни филтри и капсулирана комора за честички. Ова осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати многу посупериорни од само механичка или електростатска технологија.

Во допир со вашиот чист воздух

Копчињата за допир на ажурираната дигитална контролна табла го прават новиот Blueair Classic 205 лесен за раководење. Лесно читливите ЛЕД икони ви овозможуваат да го видите статусот на Wi-Fi поврзувањето на вашиот прочистувач на воздух, брзината во која работи и филтерот. Прилагодувањето е лесно. Само допир. Додадете го нашиот Blueair Aware монитор и преземете ја бесплатната апликација Blueair Friend. Ова ви овозможува да го контролирате новиот Classic од далеку, да го видите квалитетот на воздухот во просторијата и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух во реално време во повеќето урбани области.

Следната генерација на прочистувачи на воздух со овозможен Wi-Fi е одличен за мали простории. Новиот дигитален дисплеј ви овозможува следење и контрола на воздухот што го дишете за да Ви обезбеди практично воздух без алергија или предизвикувачи на астма. Или преземете ја апликацијата Blueair Friend и поврзете ја со Blueair Classic 205 за негово далечинско управување со кој било паметен уред.

 • Компактен и ефикасен прочистувач на воздух
 • Wi-FI овозможено за мали простории
 • Прочистува до: 26m2
 • Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
 • Проток на воздух: низок до 128m3/h и висок до 374m3/h
 • Бучавост: до 56dB
 • Индикатор за замена на филтер: ИМА
 • Големина на просторија: 26m2
 • Димензии (висина х ширина х дебелина): 530 x 440 x 210 mm
 • Сертификати: AHAM Verified, Energy Star, ARB (0 Ozone)
 • Земја на потекло: Шведска
 • Тежина: 10kg
 • HEPASilent Филтер: Филтер за честички, SmokeStop™ Филтер
 • Бренд: Blueair
 • Тип на производ: прочистувач на воздух
 • Тркалца: нема
 • Порошувачка на енергија: 20-80W/h
 • Clean Air Delivery Rate (CADR): за чад-306m3/h, за прашина-340m3/h, за полен-340m3/h
 • Smoke-stop Filter
 • Гаранција 2 години

За отстранување на гасовитите загадувачи, како што се чадот од цигари или испарливите органски соединенија (VOCs). SmokeStop ја користи истата патентирана HEPASilent технологија како нашите филтри за честички за отстранување на 99,97% од штетните честички како што се поленот и прашината од воздухот

Particle Filter

Отстранува 99,97% од честичките во воздухот како што се полен, прашина и првут од миленичиња. Комбинацијата од електростатско и механичко филтрирање значи помалку густа филтерски медиум и Whisper-Silent испорака на чист воздух.

HEPA Silent Technology

HEPA Silent технологијата ги обединува најдоброто во електростатичката и механичката филтрација. Нејзината револуционерна комбинација на напредни филтри и инкапсулирани комори за полнење на јонски честички осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати далеку подобри од само механичката или електростатичката технологија.

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.