Search results: “koncar”

-12% 16,699.00 ден 18,980.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет ST 6022 P.BR2

-12% 5,280.00 ден 5,999.00 ден

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2RP

-12% 5,280.00 ден 5,999.00 ден

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R

-12% 25,480.00 ден 28,950.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFDIU5

-12% 8,150.00 ден 9,260.00 ден

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

-12% 14,499.00 ден 16,480.00 ден

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

-12% 15,210.00 ден 17,290.00 ден

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 542653BF

-12% 28,799.00 ден 32,730.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VT2

-12% 18,790.00 ден 21,350.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VK1

-12% 13,770.00 ден 15,650.00 ден

KONCAR Електричен шпорет SE 6040V.CR1

-12% 29,230.00 ден 33,220.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.SFN

-12% 25,880.00 ден 29,400.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.BFN

-12% 27,280.00 ден 30,999.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60379NF.BFN

-12% 17,990.00 ден 20,440.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

-12% 16,450.00 ден 18,690.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

-12% 14,870.00 ден 16,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 107.AT2

-12% 20,980.00 ден 23,840.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFCU4

-12% 15,290.00 ден 17,370.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 V.GIR1

-12% 13,999.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

-12% 8,790.00 ден 9,990.00 ден

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 1001.BFN1

16,699.00 ден 18,980.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет ST 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: бела
– Димензии Висина/Ширина/Длабочина: 85/60/60 см
– Висина со подигнат капак: 145 см
– Висина прилагодлива за: 2 cm


Во кошничкаСпореди
5,280.00 ден 5,999.00 ден

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2RP

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


Во кошничкаСпореди
5,280.00 ден 5,999.00 ден

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


Во кошничкаСпореди
25,480.00 ден 28,950.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFDIU5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Зафатнина на рерната: 65 l
– Енергетска класа А
– Димензии (ШxВxД): 60х85х60см
– Електричен шпорет со стаклокерамичка плоча


Во кошничкаСпореди
8,150.00 ден 9,260.00 ден

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


Во кошничкаСпореди
14,499.00 ден 16,480.00 ден

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
15,210.00 ден 17,290.00 ден

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 542653BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: бела
– Вкупен употреблив волумен: 255 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 145,5/54/59,5 см
– Одмрзнување: автоматско


Во кошничкаСпореди
28,799.00 ден 32,730.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VT2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Електронско управување
– Заштита за деца
– Сигнализација за запушен филтер
– 15 програми на сушење


Во кошничкаСпореди
18,790.00 ден 21,350.00 ден

KONCAR Машина за сушење SR 8VK1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Капацитет (kg): 8
Програми: 15
Димензии ВхШхД (cm): 85×59,6×56,3
Енергетска класа: B


Во кошничкаСпореди
13,770.00 ден 15,650.00 ден

KONCAR Електричен шпорет SE 6040V.CR1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерна: 72 l


Во кошничкаСпореди
29,230.00 ден 33,220.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.SFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


Во кошничкаСпореди
25,880.00 ден 29,400.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


Во кошничкаСпореди
27,280.00 ден 30,999.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60379NF.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 366 l
– Димензии ВхШхД: 201×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 5


Во кошничкаСпореди
17,990.00 ден 20,440.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Во кошничкаСпореди
16,450.00 ден 18,690.00 ден

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Во кошничкаСпореди
14,870.00 ден 16,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 107.AT2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Макс. температура на перење (program): 90°C (памук)


Во кошничкаСпореди
20,980.00 ден 23,840.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFCU4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


Во кошничкаСпореди
15,290.00 ден 17,370.00 ден

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 V.GIR1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


Во кошничкаСпореди
13,999.00 ден 15,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


Во кошничкаСпореди
8,790.00 ден 9,990.00 ден

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 1001.BFN1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен на ладилникот: 77 l
– Волумен на комората: 12 l
– Капацитет на замрзнување: 2 kg/24 h
– Енергетска класа: F


Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет ST 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела
– Димензии Висина/Ширина/Длабочина: 85/60/60 см
– Висина со подигнат капак: 145 см
– Висина прилагодлива за: 2 cm


Шифра: Нема
16,699.00 ден 18,980.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2RP

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


Шифра: Нема
5,280.00 ден 5,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


Шифра: Нема
5,280.00 ден 5,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFDIU5

0 %s од 5
(0)
Končar

– Зафатнина на рерната: 65 l
– Енергетска класа А
– Димензии (ШxВxД): 60х85х60см
– Електричен шпорет со стаклокерамичка плоча


Шифра: Нема
25,480.00 ден 28,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


Шифра: Нема
8,150.00 ден 9,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


Шифра: Нема
14,499.00 ден 16,480.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 542653BF

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела
– Вкупен употреблив волумен: 255 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 145,5/54/59,5 см
– Одмрзнување: автоматско


Шифра: Нема
15,210.00 ден 17,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VT2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електронско управување
– Заштита за деца
– Сигнализација за запушен филтер
– 15 програми на сушење


Шифра: Нема
28,799.00 ден 32,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VK1

0 %s од 5
(0)
Končar

Капацитет (kg): 8
Програми: 15
Димензии ВхШхД (cm): 85×59,6×56,3
Енергетска класа: B


Шифра: Нема
18,790.00 ден 21,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет SE 6040V.CR1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерна: 72 l


Шифра: Нема
13,770.00 ден 15,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.SFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


Шифра: Нема
29,230.00 ден 33,220.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


Шифра: Нема
25,880.00 ден 29,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60379NF.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 366 l
– Димензии ВхШхД: 201×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 5


Шифра: Нема
27,280.00 ден 30,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Шифра: Нема
17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


Шифра: Нема
16,450.00 ден 18,690.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 107.AT2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Макс. температура на перење (program): 90°C (памук)


Шифра: Нема
14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFCU4

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


Шифра: Нема
20,980.00 ден 23,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 V.GIR1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


Шифра: Нема
15,290.00 ден 17,370.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


Шифра: Нема
13,999.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 1001.BFN1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен на ладилникот: 77 l
– Волумен на комората: 12 l
– Капацитет на замрзнување: 2 kg/24 h
– Енергетска класа: F


Шифра: Нема
8,790.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет ST 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела
– Димензии Висина/Ширина/Длабочина: 85/60/60 см
– Висина со подигнат капак: 145 см
– Висина прилагодлива за: 2 cm


16,699.00 ден 18,980.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2RP

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


5,280.00 ден 5,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


5,280.00 ден 5,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFDIU5

0 %s од 5
(0)
Končar

– Зафатнина на рерната: 65 l
– Енергетска класа А
– Димензии (ШxВxД): 60х85х60см
– Електричен шпорет со стаклокерамичка плоча


25,480.00 ден 28,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


8,150.00 ден 9,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


14,499.00 ден 16,480.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 542653BF

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела
– Вкупен употреблив волумен: 255 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 145,5/54/59,5 см
– Одмрзнување: автоматско


15,210.00 ден 17,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VT2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Електронско управување
– Заштита за деца
– Сигнализација за запушен филтер
– 15 програми на сушење


28,799.00 ден 32,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VK1

0 %s од 5
(0)
Končar

Капацитет (kg): 8
Програми: 15
Димензии ВхШхД (cm): 85×59,6×56,3
Енергетска класа: B


18,790.00 ден 21,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет SE 6040V.CR1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерна: 72 l


13,770.00 ден 15,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.SFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


29,230.00 ден 33,220.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


25,880.00 ден 29,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60379NF.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 366 l
– Димензии ВхШхД: 201×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 5


27,280.00 ден 30,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


16,450.00 ден 18,690.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 107.AT2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Макс. температура на перење (program): 90°C (памук)


14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFCU4

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


20,980.00 ден 23,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 V.GIR1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


15,290.00 ден 17,370.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


13,999.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 1001.BFN1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Волумен на ладилникот: 77 l
– Волумен на комората: 12 l
– Капацитет на замрзнување: 2 kg/24 h
– Енергетска класа: F


8,790.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет ST 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)

– Боја: бела
– Димензии Висина/Ширина/Длабочина: 85/60/60 см
– Висина со подигнат капак: 145 см
– Висина прилагодлива за: 2 cm


16,699.00 ден 18,980.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2RP

0 %s од 5
(0)

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


5,280.00 ден 5,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Кујнски бојлер EGV 10P2R

0 %s од 5
(0)

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Висока монтажа


5,280.00 ден 5,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFDIU5

0 %s од 5
(0)

– Зафатнина на рерната: 65 l
– Енергетска класа А
– Димензии (ШxВxД): 60х85х60см
– Електричен шпорет со стаклокерамичка плоча


25,480.00 ден 28,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 3020 KDCVTM

0 %s од 5
(0)

– Димензии: Висина/Ширина на плотната: 52×29 cm
– Висина/ Ширина/ Длабочина на отворот во кујнскиот елемент: 49×27 cm
– Предно десно место за готвење: ел. зона ø14,5cm/1,2kW
– Задно десно место за готвење: ел. дуо зона ø18cm // 1,7/0,7 kW


8,150.00 ден 9,260.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PRS 106AT0

0 %s од 5
(0)

– Kапацитет (кг): 6
– Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
– Управување: електронски
– Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)


14,499.00 ден 16,480.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 542653BF

0 %s од 5
(0)

– Боја: бела
– Вкупен употреблив волумен: 255 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 145,5/54/59,5 см
– Одмрзнување: автоматско


15,210.00 ден 17,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VT2

0 %s од 5
(0)

– Електронско управување
– Заштита за деца
– Сигнализација за запушен филтер
– 15 програми на сушење


28,799.00 ден 32,730.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за сушење SR 8VK1

0 %s од 5
(0)

Капацитет (kg): 8
Програми: 15
Димензии ВхШхД (cm): 85×59,6×56,3
Енергетска класа: B


18,790.00 ден 21,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет SE 6040V.CR1

0 %s од 5
(0)

– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерна: 72 l


13,770.00 ден 15,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.SFN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


29,230.00 ден 33,220.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60341NF.BFN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 330 l
– Димензии ВхШхД: 186×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 4


25,880.00 ден 29,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60379NF.BFN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 366 l
– Димензии ВхШхД: 201×59,5×65 cm
– No Frost
– Стаклени полици во ладилникот: 5


27,280.00 ден 30,999.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45SY6

0 %s од 5
(0)

– Силвер боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


17,990.00 ден 20,440.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за садови PP 45BY6

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Број на комплети: 10
– Број на програми: 6
– Температури (°C): 40-50-65-70


16,450.00 ден 18,690.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 107.AT2

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Макс. температура на перење (program): 90°C (памук)


14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 GKFCU4

0 %s од 5
(0)

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


20,980.00 ден 23,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Електричен шпорет ST 6040 V.GIR1

0 %s од 5
(0)

– Боја: црна/inox
– Димензии ВхШхД: 85/60/60 cm
– Енергетска класа: A
– Волумен на рерната: 65 l


15,290.00 ден 17,370.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 105AT0

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
– Сигнализација за протекување


13,999.00 ден 15,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 1001.BFN1

0 %s од 5
(0)

– Волумен на ладилникот: 77 l
– Волумен на комората: 12 l
– Капацитет на замрзнување: 2 kg/24 h
– Енергетска класа: F


8,790.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ