Сушилки за облека

-14% 270.00 ден 315.00 ден

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

-12%
Супер цена!
670.00 ден 760.00 ден

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

-11% 540.00 ден 610.00 ден

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

270.00 ден 315.00 ден

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18170
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цм
Додади во кошничкаСпореди
Супер цена!
670.00 ден 760.00 ден

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11932
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8
Додади во кошничкаСпореди
540.00 ден 610.00 ден

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18169
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cm
Додади во кошничкаСпореди

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цм
Шифра: 18170
Супер цена!

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8
Шифра: 11932

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cm
Шифра: 18169

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цм
Супер цена!

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cm

TEXELL Сушилкa за облека TCD-R140

0 %s од 5
(0)
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии: 52х34,5х18цм
Супер цена!

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

0 %s од 5
(0)
 • Дијаметар Ø 16 mm
 • Димензии 128x55x4cm
 • Тежина 2,8

TEXELL Сушилка за облека TCD-B167

0 %s од 5
(0)
 • Материјал:метал/пластика
 • Цврсти прилагодливи рачки
 • Склоплива и преносна
 • Димензии( В x Ш x Д): 27 х 109 х 55 cm

Приказ на сите 3 резултати