Модли за печење

-25% 485.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

-14% 699.00 ден 810.00 ден

SOLINGEN Тава ALDENTE Casa 006488

-9% 480.00 ден 530.00 ден

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

-37% 540.00 ден 860.00 ден

SOLINGEN Тава ROAST TRAY 021429

-12% 810.00 ден 920.00 ден

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

-12% 395.00 ден 450.00 ден

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

485.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16647
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица
Додади во кошничкаСпореди
699.00 ден 810.00 ден

SOLINGEN Тава ALDENTE Casa 006488

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11699
 • Првоаголна тава со две рачки
 • Карбон челик
 • 35 x 27 мм
Прочитај повеќеСпореди
480.00 ден 530.00 ден

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11931

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

Додади во кошничкаСпореди
540.00 ден 860.00 ден

SOLINGEN Тава ROAST TRAY 021429

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17268
 • Нелепливо тавче за печење
 • Силиконски рачки
 • 40 x 30 x 6 cm
Додади во кошничкаСпореди
810.00 ден 920.00 ден

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16206
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива
Додади во кошничкаСпореди
395.00 ден 450.00 ден

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19378
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g
Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица
Шифра: 16647

SOLINGEN Тава ALDENTE Casa 006488

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Првоаголна тава со две рачки
 • Карбон челик
 • 35 x 27 мм
Шифра: 11699
Достапност:

Нема на залиха

699.00 ден 810.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

Шифра: 11931

SOLINGEN Тава ROAST TRAY 021429

0 %s од 5
(0)
 • Нелепливо тавче за печење
 • Силиконски рачки
 • 40 x 30 x 6 cm
Шифра: 17268

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива
Шифра: 16206

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g
Шифра: 19378

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица

SOLINGEN Тава ALDENTE Casa 006488

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Првоаголна тава со две рачки
 • Карбон челик
 • 35 x 27 мм
Достапност:

Нема на залиха

699.00 ден 810.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

SOLINGEN Тава ROAST TRAY 021429

0 %s од 5
(0)
 • Нелепливо тавче за печење
 • Силиконски рачки
 • 40 x 30 x 6 cm

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица

SOLINGEN Тава ALDENTE Casa 006488

0 %s од 5
(0)
 • Првоаголна тава со две рачки
 • Карбон челик
 • 35 x 27 мм
699.00 ден 810.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

SOLINGEN Тава ROAST TRAY 021429

0 %s од 5
(0)
 • Нелепливо тавче за печење
 • Силиконски рачки
 • 40 x 30 x 6 cm

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g

Приказ на сите 6 резултати