Комплет прибори

-9% 440.00 ден 484.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

-28% 310.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

-32% 1,940.00 ден 2,850.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор INDIANA 034764

-38% 1,290.00 ден 2,080.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ORISTANO 029449

-12% 1,360.00 ден 1,550.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

-15% 599.00 ден 705.00 ден

SOLINGEN Лажички за лимонада BAGUETTE 029944

-12% 1,030.00 ден 1,170.00 ден

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

440.00 ден 484.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11786
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка
Додади во кошничкаСпореди
310.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11917
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка
Додади во кошничкаСпореди
1,940.00 ден 2,850.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор INDIANA 034764

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14941
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Додади во кошничкаСпореди
1,290.00 ден 2,080.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ORISTANO 029449

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16448
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Додади во кошничкаСпореди
1,360.00 ден 1,550.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17494
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Додади во кошничкаСпореди
599.00 ден 705.00 ден

SOLINGEN Лажички за лимонада BAGUETTE 029944

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11928
 • Парчиња високосјаен Inoks
 • Пакувани во секое паковање по 6 парчиња
 • Дебелина 3 mm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
1,030.00 ден 1,170.00 ден

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19414
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка
Шифра: 11786

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка
Шифра: 11917

SOLINGEN Комплет прибор INDIANA 034764

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Шифра: 14941
1,940.00 ден 2,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ORISTANO 029449

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Шифра: 16448
1,290.00 ден 2,080.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Шифра: 17494
1,360.00 ден 1,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажички за лимонада BAGUETTE 029944

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Парчиња високосјаен Inoks
 • Пакувани во секое паковање по 6 парчиња
 • Дебелина 3 mm
 • 18/10
Шифра: 11928

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
Шифра: 19414
1,030.00 ден 1,170.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка

SOLINGEN Комплет прибор INDIANA 034764

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,940.00 ден 2,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ORISTANO 029449

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,290.00 ден 2,080.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,360.00 ден 1,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажички за лимонада BAGUETTE 029944

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Парчиња високосјаен Inoks
 • Пакувани во секое паковање по 6 парчиња
 • Дебелина 3 mm
 • 18/10

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
1,030.00 ден 1,170.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка

SOLINGEN Комплет прибор INDIANA 034764

0 %s од 5
(0)
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,940.00 ден 2,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ORISTANO 029449

0 %s од 5
(0)
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,290.00 ден 2,080.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,360.00 ден 1,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажички за лимонада BAGUETTE 029944

0 %s од 5
(0)
 • Парчиња високосјаен Inoks
 • Пакувани во секое паковање по 6 парчиња
 • Дебелина 3 mm
 • 18/10

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
1,030.00 ден 1,170.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 7 резултати