Цедалки и рендиња

-9% 290.00 ден 319.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

-9% 230.00 ден 253.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

-9% 199.00 ден 219.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012625

-9% 699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Преса за цедење на сок JUICEPRESS 019259

-9% 260.00 ден 286.00 ден

SOLINGEN Ренде NUT/GARLIC GRINDER 019044

-9% 250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Ренде PATRON 009953

-9% 235.00 ден 259.00 ден

SOLINGEN Ренде за сирење EXQUISITE 008536

-12% 350.00 ден 399.00 ден

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

-18% 490.00 ден 599.00 ден

SOLINGEN Цедалка PABLO 009861

-24% 190.00 ден 250.00 ден

SOLINGEN Цедалка PIERE 009847

-9% 250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

-12% 185.00 ден 210.00 ден

TEXELL Ренде Black TR-B143

-12% 115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Ренде Classic TR-M142

-10% 90.00 ден 100.00 ден

TEXELL Ренде Colour TR-S141

-13% 230.00 ден 265.00 ден

TEXELL Ренде Handy TR-L144

-12% 355.00 ден 405.00 ден

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

290.00 ден 319.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18262
 • Пластична цедалка
 • 16 см
Додади во кошничкаСпореди
230.00 ден 253.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18263
 • Пластична цедалка
 • 14 см
Додади во кошничкаСпореди
199.00 ден 219.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012625

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18264
 • Пластична цедалка
 • 10 см
Додади во кошничкаСпореди
699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Преса за цедење на сок JUICEPRESS 019259

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14986
 • Преса за цедење на сок од аргуми
 • Метал
Додади во кошничкаСпореди
260.00 ден 286.00 ден

SOLINGEN Ренде NUT/GARLIC GRINDER 019044

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16398
 • Ренде за лук
 • Јаткасто овошје
 • Метално
Прочитај повеќеСпореди
250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Ренде PATRON 009953

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16515
 • Ренде со 4 страни
 • Изработено од инокс
Прочитај повеќеСпореди
235.00 ден 259.00 ден

SOLINGEN Ренде за сирење EXQUISITE 008536

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13422
 • Помагало за рендање сирење
 • Високосјаен инокс
 • 18/10
Прочитај повеќеСпореди
350.00 ден 399.00 ден

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12532
 • Метална цедалка
 • 16 cm
Додади во кошничкаСпореди
490.00 ден 599.00 ден

SOLINGEN Цедалка PABLO 009861

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16500
 • Метална цедалка
 • 20 cm
Додади во кошничкаСпореди
190.00 ден 250.00 ден

SOLINGEN Цедалка PIERE 009847

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16637
 • Метална цедалка
 • 10 cm
Прочитај повеќеСпореди
250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15693
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална
Додади во кошничкаСпореди
185.00 ден 210.00 ден

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19399
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Додади во кошничкаСпореди
115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19398
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см
Додади во кошничкаСпореди
90.00 ден 100.00 ден

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19397
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см
Додади во кошничкаСпореди
230.00 ден 265.00 ден

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19400
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Додади во кошничкаСпореди
355.00 ден 405.00 ден

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19359
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)
Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 16 см
Шифра: 18262

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 14 см
Шифра: 18263

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012625

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 10 см
Шифра: 18264

SOLINGEN Преса за цедење на сок JUICEPRESS 019259

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Преса за цедење на сок од аргуми
 • Метал
Шифра: 14986

SOLINGEN Ренде NUT/GARLIC GRINDER 019044

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ренде за лук
 • Јаткасто овошје
 • Метално
Шифра: 16398
Достапност:

Нема на залиха

260.00 ден 286.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ренде PATRON 009953

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ренде со 4 страни
 • Изработено од инокс
Шифра: 16515
Достапност:

Нема на залиха

250.00 ден 275.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ренде за сирење EXQUISITE 008536

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за рендање сирење
 • Високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13422
Достапност:

Нема на залиха

235.00 ден 259.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 16 cm
Шифра: 12532

SOLINGEN Цедалка PABLO 009861

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 20 cm
Шифра: 16500

SOLINGEN Цедалка PIERE 009847

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 10 cm
Шифра: 16637
Достапност:

Нема на залиха

190.00 ден 250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална
Шифра: 15693

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Шифра: 19399

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см
Шифра: 19398

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см
Шифра: 19397

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Шифра: 19400

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)
Шифра: 19359

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 16 см

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 14 см

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012625

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 10 см

SOLINGEN Преса за цедење на сок JUICEPRESS 019259

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Преса за цедење на сок од аргуми
 • Метал

SOLINGEN Ренде NUT/GARLIC GRINDER 019044

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ренде за лук
 • Јаткасто овошје
 • Метално
Достапност:

Нема на залиха

260.00 ден 286.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ренде PATRON 009953

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ренде со 4 страни
 • Изработено од инокс
Достапност:

Нема на залиха

250.00 ден 275.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ренде за сирење EXQUISITE 008536

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за рендање сирење
 • Високосјаен инокс
 • 18/10
Достапност:

Нема на залиха

235.00 ден 259.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 16 cm

SOLINGEN Цедалка PABLO 009861

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 20 cm

SOLINGEN Цедалка PIERE 009847

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 10 cm
Достапност:

Нема на залиха

190.00 ден 250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
 • Пластична цедалка
 • 16 см

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
 • Пластична цедалка
 • 14 см

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012625

0 %s од 5
(0)
 • Пластична цедалка
 • 10 см

SOLINGEN Преса за цедење на сок JUICEPRESS 019259

0 %s од 5
(0)
 • Преса за цедење на сок од аргуми
 • Метал

SOLINGEN Ренде NUT/GARLIC GRINDER 019044

0 %s од 5
(0)
 • Ренде за лук
 • Јаткасто овошје
 • Метално
260.00 ден 286.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ренде PATRON 009953

0 %s од 5
(0)
 • Ренде со 4 страни
 • Изработено од инокс
250.00 ден 275.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Ренде за сирење EXQUISITE 008536

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за рендање сирење
 • Високосјаен инокс
 • 18/10
235.00 ден 259.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
 • Метална цедалка
 • 16 cm

SOLINGEN Цедалка PABLO 009861

0 %s од 5
(0)
 • Метална цедалка
 • 20 cm

SOLINGEN Цедалка PIERE 009847

0 %s од 5
(0)
 • Метална цедалка
 • 10 cm
190.00 ден 250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)

Приказ на сите 16 резултати