Отварачи и острилки

-21% 1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

-9% 220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

-9% 199.00 ден 219.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

-1% 1,350.00 ден 1,364.00 ден

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

-9% 699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

-9% 699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за конзерви HEMAY 045463

-9% 699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

-9% 340.00 ден 374.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

-9% 235.00 ден 259.00 ден

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

-12% 175.00 ден 199.00 ден

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16192
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Додади во кошничкаСпореди
220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19130
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конус
Додади во кошничкаСпореди
199.00 ден 219.00 ден

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19132
 • Затварач за стаклени шишиња
 • Метален
Додади во кошничкаСпореди
1,350.00 ден 1,364.00 ден

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18447
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острење
Додади во кошничкаСпореди
699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12581
 • Отварач за вино
 • Подвижни полуги
Додади во кошничкаСпореди
699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за конзерви HEMAY 045463

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14559
 • Помагало за отварање конзерви
 • 18 x 4 ,9 x 5,8
Додади во кошничкаСпореди
699.00 ден 769.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14558
 • Помагало за отварање шишиња
Додади во кошничкаСпореди
340.00 ден 374.00 ден

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14563
 • Отварач за капачиња од шишиња
Додади во кошничкаСпореди
235.00 ден 259.00 ден

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13424
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
175.00 ден 199.00 ден

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19396
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челик
Додади во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Шифра: 16192
1,099.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конус
Шифра: 19130

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Затварач за стаклени шишиња
 • Метален
Шифра: 19132

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острење
Шифра: 18447
1,350.00 ден 1,364.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за вино
 • Подвижни полуги
Шифра: 12581

SOLINGEN Отварач за конзерви HEMAY 045463

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање конзерви
 • 18 x 4 ,9 x 5,8
Шифра: 14559

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање шишиња
Шифра: 14558

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за капачиња од шишиња
Шифра: 14563

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13424

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челик
Шифра: 19396

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конус

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Затварач за стаклени шишиња
 • Метален

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острење
1,350.00 ден 1,364.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за вино
 • Подвижни полуги

SOLINGEN Отварач за конзерви HEMAY 045463

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање конзерви
 • 18 x 4 ,9 x 5,8

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање шишиња

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Отварач за капачиња од шишиња

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челик

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Затварач за вино WINE PLUG 018894

0 %s од 5
(0)
 • Чеп за флаши вино
 • Метален
 • Во вид на конус

SOLINGEN Затварач за вино WINE UNPLUG 018740

0 %s од 5
(0)
 • Затварач за стаклени шишиња
 • Метален

SOLINGEN Острилка за ножеви TROMSO Whetstone 029807

0 %s од 5
(0)
 • Острилка за ножеви
 • од камен
 • пред острење се чува во вода
 • 2 страни грубо и фино острење
1,350.00 ден 1,364.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Отварач за вино CORK SCREW 021894

0 %s од 5
(0)
 • Отварач за вино
 • Подвижни полуги

SOLINGEN Отварач за конзерви HEMAY 045463

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за отварање конзерви
 • 18 x 4 ,9 x 5,8

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045449

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за отварање шишиња

SOLINGEN Отварач за шишиња HEMAY 045548

0 %s од 5
(0)
 • Отварач за капачиња од шишиња

SOLINGEN Отварач на капачиња EXQUISITE 008567

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за отварање на капак,шише
 • високосјаен инокс
 • 18/10

TEXELL Мулти отварач TKP-MO178

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од АБС пластика и од нерѓосувачки челик

Приказ на сите 10 резултати