Ножеви и ножици на парче

-9% 299.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Кујнски нож STAR 000219

-25% 199.00 ден 265.00 ден

SOLINGEN Кујнско ноже GOOD 4U 029753

-12% 299.00 ден 340.00 ден

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

-23% 770.00 ден 999.00 ден

SOLINGEN Нож за готвење CERAMIC 026127

-9% 240.00 ден 264.00 ден

SOLINGEN Нож за домат STAR 001308

-37% 350.00 ден 555.00 ден

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

-46% 399.00 ден 740.00 ден

SOLINGEN Нож за леб EXCLUSIVE 006426

-9% 265.00 ден 292.00 ден

SOLINGEN Нож за леб FLORINA 027162

-9% 370.00 ден 407.00 ден

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

-9% 299.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

-23% 770.00 ден 999.00 ден

SOLINGEN Нож за месо CERAMIC 026103

-9% 299.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за месо STAR 001278

-21% 310.00 ден 390.00 ден

SOLINGEN Сатарски нож STAR 001285

-9% 220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Универзален нож FLORINA 027193

-13% 210.00 ден 240.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-C109

-12% 132.00 ден 150.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-L113

-12% 145.00 ден 165.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-U112

299.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Кујнски нож STAR 000219

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17977
 • Кујнски нож
 • 20 cm
 • 18/10
Прочитај повеќеСпореди
199.00 ден 265.00 ден

SOLINGEN Кујнско ноже GOOD 4U 029753

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13945
 • Кујнски нож
 • Боја: зелена
 • Со нелеплива навлака
 • 9,5 цм
Додади во кошничкаСпореди
299.00 ден 340.00 ден

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13947
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm
Додади во кошничкаСпореди
770.00 ден 999.00 ден

SOLINGEN Нож за готвење CERAMIC 026127

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12407
 • Керамички готварски нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm
Прочитај повеќеСпореди
240.00 ден 264.00 ден

SOLINGEN Нож за домат STAR 001308

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17965
 • Нож за домати
 • 14 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
350.00 ден 555.00 ден

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13407
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
399.00 ден 740.00 ден

SOLINGEN Нож за леб EXCLUSIVE 006426

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13409
 • Нож за сечење на леб
 • Високосјаен инокс
 • 20 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
265.00 ден 292.00 ден

SOLINGEN Нож за леб FLORINA 027162

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13605
 • Нож за сечење леб
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 20 cm
Додади во кошничкаСпореди
370.00 ден 407.00 ден

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14663
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm
Додади во кошничкаСпореди
299.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17966
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
770.00 ден 999.00 ден

SOLINGEN Нож за месо CERAMIC 026103

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12406
 • Керамички нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm
Додади во кошничкаСпореди
299.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за месо STAR 001278

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17968
 • Нож за месо
 • 20 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
310.00 ден 390.00 ден

SOLINGEN Сатарски нож STAR 001285

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17969
 • Сатар
 • 14 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Универзален нож FLORINA 027193

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13606
 • Универзален нож
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 11 cm
Прочитај повеќеСпореди
210.00 ден 240.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19380
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см
Додади во кошничкаСпореди
132.00 ден 150.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19364
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз
Додади во кошничкаСпореди
145.00 ден 165.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19363
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm
Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Кујнски нож STAR 000219

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож
 • 20 cm
 • 18/10
Шифра: 17977
Достапност:

Нема на залиха

299.00 ден 329.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Кујнско ноже GOOD 4U 029753

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож
 • Боја: зелена
 • Со нелеплива навлака
 • 9,5 цм
Шифра: 13945

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm
Шифра: 13947

SOLINGEN Нож за готвење CERAMIC 026127

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Керамички готварски нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm
Шифра: 12407
Достапност:

Нема на залиха

770.00 ден 999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Нож за домат STAR 001308

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати
 • 14 cm
 • 18/10
Шифра: 17965

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10
Шифра: 13407

SOLINGEN Нож за леб EXCLUSIVE 006426

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за сечење на леб
 • Високосјаен инокс
 • 20 cm
 • 18/10
Шифра: 13409

SOLINGEN Нож за леб FLORINA 027162

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за сечење леб
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 20 cm
Шифра: 13605

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm
Шифра: 14663

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10
Шифра: 17966

SOLINGEN Нож за месо CERAMIC 026103

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Керамички нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm
Шифра: 12406

SOLINGEN Нож за месо STAR 001278

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за месо
 • 20 cm
 • 18/10
Шифра: 17968

SOLINGEN Сатарски нож STAR 001285

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сатар
 • 14 cm
 • 18/10
Шифра: 17969

SOLINGEN Универзален нож FLORINA 027193

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Универзален нож
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 11 cm
Шифра: 13606
Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см
Шифра: 19380

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз
Шифра: 19364

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm
Шифра: 19363

SOLINGEN Кујнски нож STAR 000219

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож
 • 20 cm
 • 18/10
Достапност:

Нема на залиха

299.00 ден 329.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Кујнско ноже GOOD 4U 029753

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож
 • Боја: зелена
 • Со нелеплива навлака
 • 9,5 цм

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm

SOLINGEN Нож за готвење CERAMIC 026127

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Керамички готварски нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm
Достапност:

Нема на залиха

770.00 ден 999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Нож за домат STAR 001308

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати
 • 14 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за леб EXCLUSIVE 006426

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за сечење на леб
 • Високосјаен инокс
 • 20 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за леб FLORINA 027162

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за сечење леб
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 20 cm

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за месо CERAMIC 026103

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Керамички нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm

SOLINGEN Нож за месо STAR 001278

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за месо
 • 20 cm
 • 18/10

SOLINGEN Универзален нож FLORINA 027193

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Универзален нож
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 11 cm
Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm

SOLINGEN Кујнски нож STAR 000219

0 %s од 5
(0)
 • Кујнски нож
 • 20 cm
 • 18/10
299.00 ден 329.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Кујнско ноже GOOD 4U 029753

0 %s од 5
(0)
 • Кујнски нож
 • Боја: зелена
 • Со нелеплива навлака
 • 9,5 цм

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm

SOLINGEN Нож за готвење CERAMIC 026127

0 %s од 5
(0)
 • Керамички готварски нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm
770.00 ден 999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Нож за домат STAR 001308

0 %s од 5
(0)
 • Нож за домати
 • 14 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за леб EXCLUSIVE 006426

0 %s од 5
(0)
 • Нож за сечење на леб
 • Високосјаен инокс
 • 20 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за леб FLORINA 027162

0 %s од 5
(0)
 • Нож за сечење леб
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 20 cm

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10

SOLINGEN Нож за месо CERAMIC 026103

0 %s од 5
(0)
 • Керамички нож
 • Долготрајна острина
 • 15 cm

SOLINGEN Нож за месо STAR 001278

0 %s од 5
(0)
 • Нож за месо
 • 20 cm
 • 18/10

SOLINGEN Универзален нож FLORINA 027193

0 %s од 5
(0)
 • Универзален нож
 • Племенит челик
 • Ергономска рачка
 • 11 cm
220.00 ден 242.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm

Приказ на сите 17 резултати