Лажици за послужување

-9% 350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

-9% 325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

-9% 350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

-9% 259.00 ден 285.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036775

-9% 259.00 ден 285.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036782

-9% 350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

-9% 325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

-9% 325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за шпагети EXQUISITE 008451

-9% 259.00 ден 285.00 ден

SOLINGEN Лопатка за послужување LUZERN 036799

-12% 205.00 ден 233.00 ден

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13418
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13419
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13443
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
259.00 ден 285.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036775

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15790
 • Лажица за послужување
 • пластична
 • 35 цм
 • Кука за обесување
Додади во кошничкаСпореди
259.00 ден 285.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036782

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15791
 • Лажица за собирање пена-голема
 • Пластична
 • 34,8
 • Кука за обесување
Додади во кошничкаСпореди
350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13436
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13438
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за шпагети EXQUISITE 008451

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13417
 • Лажица за послужување шпагети
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
259.00 ден 285.00 ден

SOLINGEN Лопатка за послужување LUZERN 036799

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15792
 • Лопатка за послужување
 • Пластична
 • 33,6 цм
 • Кука за обесување
Додади во кошничкаСпореди
205.00 ден 233.00 ден

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19384
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см
Додади во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13418

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13419

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13443

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036775

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • пластична
 • 35 цм
 • Кука за обесување
Шифра: 15790

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036782

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • Пластична
 • 34,8
 • Кука за обесување
Шифра: 15791

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13436

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13438

SOLINGEN Лажица за шпагети EXQUISITE 008451

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување шпагети
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13417

SOLINGEN Лопатка за послужување LUZERN 036799

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лопатка за послужување
 • Пластична
 • 33,6 цм
 • Кука за обесување
Шифра: 15792

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см
Шифра: 19384

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036775

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • пластична
 • 35 цм
 • Кука за обесување

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036782

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • Пластична
 • 34,8
 • Кука за обесување

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за шпагети EXQUISITE 008451

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување шпагети
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лопатка за послужување LUZERN 036799

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лопатка за послужување
 • Пластична
 • 33,6 цм
 • Кука за обесување

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036775

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • пластична
 • 35 цм
 • Кука за обесување

SOLINGEN Лажица за послужување LUZERN 036782

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-голема
 • Пластична
 • 34,8
 • Кука за обесување

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лажица за шпагети EXQUISITE 008451

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување шпагети
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Лопатка за послужување LUZERN 036799

0 %s од 5
(0)
 • Лопатка за послужување
 • Пластична
 • 33,6 цм
 • Кука за обесување

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см

Приказ на сите 10 резултати