Комплет ножеви и ножици

-29% 390.00 ден 550.00 ден

SOLINGEN Керамички сет CERAMIC SET 032593

-37% 270.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Прибор за јадење CARVING SET 001391

-9% 490.00 ден 539.00 ден

SOLINGEN Сет 3 пара ножици SCISSORS 002008

-14% 510.00 ден 590.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

-40% 390.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 032920

-12% 570.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

-12% 740.00 ден 840.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

-24% 590.00 ден 780.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD U 034986

-26% 399.00 ден 540.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножа NARA 009786

-9% 670.00 ден 737.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

-9% 1,750.00 ден 1,925.00 ден

SOLINGEN Сет од пет парчиња FLORINA 033071

390.00 ден 550.00 ден

SOLINGEN Керамички сет CERAMIC SET 032593

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12408
 • Сетот е составен од
 • 1 универзален керамички нож со заштитна капа
 • 1 керамичко ноже за лупење компир
Додади во кошничкаСпореди
270.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Прибор за јадење CARVING SET 001391

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12300
 • Сет прибор – 2 парчиња
 • 1 нож за транжирање
 • 1 вилушка
 • Високосјаен инокс
Додади во кошничкаСпореди
490.00 ден 539.00 ден

SOLINGEN Сет 3 пара ножици SCISSORS 002008

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17413
 • Сет од три пара ножици
 • 20/21/26 цм
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
510.00 ден 590.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13686
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Додади во кошничкаСпореди
390.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 032920

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13685
 • Сeтот е составен од
 • 3 ножа
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Прочитај повеќеСпореди
570.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13687
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Додади во кошничкаСпореди
740.00 ден 840.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13949
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
Додади во кошничкаСпореди
590.00 ден 780.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD U 034986

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13950
 • Сeт од 3 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
Додади во кошничкаСпореди
399.00 ден 540.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножа NARA 009786

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16299
 • 2 Ножа
 • Дрвена рачка
 • Спакувани во кутија
Прочитај повеќеСпореди
670.00 ден 737.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13607
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач
Додади во кошничкаСпореди
1,750.00 ден 1,925.00 ден

SOLINGEN Сет од пет парчиња FLORINA 033071

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13608
 • Сет од 5 парчиња
 • 3 ножа
 • 1 ножици
 • 1 блок
Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Керамички сет CERAMIC SET 032593

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сетот е составен од
 • 1 универзален керамички нож со заштитна капа
 • 1 керамичко ноже за лупење компир
Шифра: 12408

SOLINGEN Прибор за јадење CARVING SET 001391

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сет прибор – 2 парчиња
 • 1 нож за транжирање
 • 1 вилушка
 • Високосјаен инокс
Шифра: 12300

SOLINGEN Сет 3 пара ножици SCISSORS 002008

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сет од три пара ножици
 • 20/21/26 цм
 • 18/10
Шифра: 17413

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Шифра: 13686

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 032920

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 3 ножа
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Шифра: 13685
Достапност:

Нема на залиха

390.00 ден 650.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Шифра: 13687

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
Шифра: 13949

SOLINGEN Сет ножеви GOOD U 034986

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 3 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
Шифра: 13950

SOLINGEN Сет од 2 ножа NARA 009786

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 2 Ножа
 • Дрвена рачка
 • Спакувани во кутија
Шифра: 16299
Достапност:

Нема на залиха

399.00 ден 540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач
Шифра: 13607

SOLINGEN Сет од пет парчиња FLORINA 033071

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сет од 5 парчиња
 • 3 ножа
 • 1 ножици
 • 1 блок
Шифра: 13608
Достапност:

Нема на залиха

1,750.00 ден 1,925.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Керамички сет CERAMIC SET 032593

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сетот е составен од
 • 1 универзален керамички нож со заштитна капа
 • 1 керамичко ноже за лупење компир

SOLINGEN Прибор за јадење CARVING SET 001391

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сет прибор – 2 парчиња
 • 1 нож за транжирање
 • 1 вилушка
 • Високосјаен инокс

SOLINGEN Сет 3 пара ножици SCISSORS 002008

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сет од три пара ножици
 • 20/21/26 цм
 • 18/10

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 032920

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 3 ножа
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Достапност:

Нема на залиха

390.00 ден 650.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои

SOLINGEN Сет ножеви GOOD U 034986

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 3 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои

SOLINGEN Сет од 2 ножа NARA 009786

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 2 Ножа
 • Дрвена рачка
 • Спакувани во кутија
Достапност:

Нема на залиха

399.00 ден 540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач

SOLINGEN Сет од пет парчиња FLORINA 033071

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сет од 5 парчиња
 • 3 ножа
 • 1 ножици
 • 1 блок
Достапност:

Нема на залиха

1,750.00 ден 1,925.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Керамички сет CERAMIC SET 032593

0 %s од 5
(0)
 • Сетот е составен од
 • 1 универзален керамички нож со заштитна капа
 • 1 керамичко ноже за лупење компир

SOLINGEN Прибор за јадење CARVING SET 001391

0 %s од 5
(0)
 • Сет прибор – 2 парчиња
 • 1 нож за транжирање
 • 1 вилушка
 • Високосјаен инокс

SOLINGEN Сет 3 пара ножици SCISSORS 002008

0 %s од 5
(0)
 • Сет од три пара ножици
 • 20/21/26 цм
 • 18/10

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 032920

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 3 ножа
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
390.00 ден 650.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои

SOLINGEN Сет ножеви GOOD U 034986

0 %s од 5
(0)
 • Сeт од 3 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои

SOLINGEN Сет од 2 ножа NARA 009786

0 %s од 5
(0)
 • 2 Ножа
 • Дрвена рачка
 • Спакувани во кутија
399.00 ден 540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач

SOLINGEN Сет од пет парчиња FLORINA 033071

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 5 парчиња
 • 3 ножа
 • 1 ножици
 • 1 блок
1,750.00 ден 1,925.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Приказ на еден резултат