Помагала во кујната подкатегории

Помагала во кујната

-21% 1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

-10% 840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047P

370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

-13% 300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

-12% 580.00 ден 660.00 ден

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

-11% 799.00 ден 900.00 ден

LAMART Термос LT 4011

-12% 400.00 ден 456.00 ден

METALAC Ѓезве 2 123560

-13% 400.00 ден 458.00 ден

METALAC Ѓезве 2 168783

-12% 282.00 ден 320.00 ден

METALAC Ѓезве 4 156597

-12% 483.00 ден 550.00 ден

METALAC Ѓезве 4 123563

-12% 485.00 ден 551.00 ден

METALAC Ѓезве 4 147473

-12% 490.00 ден 557.00 ден

METALAC Ѓезве 4 168785

-12% 615.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 123566

-12% 360.00 ден 410.00 ден

METALAC Ѓезве 7 156630

-11% 620.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 168786

-12% 466.00 ден 530.00 ден

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

-9% 165.00 ден 182.00 ден

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

-9% 350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

-34% 290.00 ден 440.00 ден

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

-9% 499.00 ден 549.00 ден

SOLINGEN Дробилка за ореви HEMAY 045500

1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16192
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Додади во кошничкаСпореди
840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11703
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син
Додади во кошничкаСпореди
370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15772
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
Додади во кошничкаСпореди
300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15776
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4
Додади во кошничкаСпореди
580.00 ден 660.00 ден

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15767
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик
Додади во кошничкаСпореди
799.00 ден 900.00 ден

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15768
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см
Додади во кошничкаСпореди
400.00 ден 456.00 ден

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10205
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
400.00 ден 458.00 ден

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10355
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
282.00 ден 320.00 ден

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10318
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
483.00 ден 550.00 ден

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10206
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
485.00 ден 551.00 ден

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10249
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
490.00 ден 557.00 ден

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10356
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
615.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10207
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10319
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
620.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10357
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Додади во кошничкаСпореди
466.00 ден 530.00 ден

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10359
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l
Додади во кошничкаСпореди
165.00 ден 182.00 ден

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17972
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
350.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13418
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Додади во кошничкаСпореди
290.00 ден 440.00 ден

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16392
 • Гума за експрес лонец
Додади во кошничкаСпореди
499.00 ден 549.00 ден

SOLINGEN Дробилка за ореви HEMAY 045500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14561
 • Помагало за кршење на ореви и лешници
Прочитај повеќеСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Шифра: 16192
1,099.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син
Шифра: 11703

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
Шифра: 15772

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4
Шифра: 15776

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик
Шифра: 15767

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см
Шифра: 15768

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10205

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10355

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10318

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10206

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10249

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10356

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10207

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10319

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10357

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l
Шифра: 10359

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10
Шифра: 17972

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13418

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Гума за експрес лонец
Шифра: 16392

SOLINGEN Дробилка за ореви HEMAY 045500

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за кршење на ореви и лешници
Шифра: 14561
Достапност:

Нема на залиха

499.00 ден 549.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Дробилка за ореви HEMAY 045500

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало за кршење на ореви и лешници
Достапност:

Нема на залиха

499.00 ден 549.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10

SOLINGEN Дробилка за ореви HEMAY 045500

0 %s од 5
(0)
 • Помагало за кршење на ореви и лешници
499.00 ден 549.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажани 1–20 од 115 резултати