Машини за перење

-14% 16,899.00 ден 19,750.00 ден

BOSCH Машина за перење WAB 20061 BY

-12% 19,800.00 ден 22,499.00 ден

BOSCH Машина за перење WAB 20262BY

-12% 20,999.00 ден 23,860.00 ден

BOSCH Машина за перење WAB 24262BY

-12% 22,780.00 ден 25,880.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

-12% 22,999.00 ден 26,130.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24060BY

-12% 23,750.00 ден 26,990.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24161BY

-12% 25,999.00 ден 29,540.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

-12% 26,999.00 ден 30,680.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

-12% 31,399.00 ден 35,680.00 ден

BOSCH Машина за перење WAT 24360BY

-12% 34,299.00 ден 38,980.00 ден

BOSCH Машина за перење WAT 24440BY

-12% 35,399.00 ден 40,220.00 ден

BOSCH Машина за перење WAT28460BY

-16% 34,999.00 ден 41,710.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

-12% 47,999.00 ден 54,540.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

-13% 18,150.00 ден 20,940.00 ден

CANDY Машина за перење CS 1482D3-S

-12% 23,650.00 ден 26,880.00 ден

CANDY Машина за перење CTD 12662-07S

-12% 9,740.00 ден 11,060.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 5051

-12% 11,660.00 ден 13,250.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 7102

-12% 10,658.00 ден 12,111.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 8006

-12% 12,590.00 ден 14,310.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 8102

-12% 13,910.00 ден 15,810.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 9102

16,899.00 ден 19,750.00 ден

BOSCH Машина за перење WAB 20061 BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19017
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  1 – 5,5 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
Додади во кошничкаСпореди
19,800.00 ден 22,499.00 ден

BOSCH Машина за перење WAB 20262BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19020
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
Додади во кошничкаСпореди
20,999.00 ден 23,860.00 ден

BOSCH Машина за перење WAB 24262BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19022
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
Додади во кошничкаСпореди
22,780.00 ден 25,880.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19042
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Додади во кошничкаСпореди
22,999.00 ден 26,130.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24060BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19043
 • Машина за перење
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
Додади во кошничкаСпореди
23,750.00 ден 26,990.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24161BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19044
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Додади во кошничкаСпореди
25,999.00 ден 29,540.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19045
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Додади во кошничкаСпореди
26,999.00 ден 30,680.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19046
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Додади во кошничкаСпореди
31,399.00 ден 35,680.00 ден

BOSCH Машина за перење WAT 24360BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19056
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
Додади во кошничкаСпореди
34,299.00 ден 38,980.00 ден

BOSCH Машина за перење WAT 24440BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19057
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
Додади во кошничкаСпореди
35,399.00 ден 40,220.00 ден

BOSCH Машина за перење WAT28460BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19059
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 45 l
Додади во кошничкаСпореди
34,999.00 ден 41,710.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19060
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
Додади во кошничкаСпореди
47,999.00 ден 54,540.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19061
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
Прочитај повеќеСпореди
18,150.00 ден 20,940.00 ден

CANDY Машина за перење CS 1482D3-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12614
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 54 l
Додади во кошничкаСпореди
23,650.00 ден 26,880.00 ден

CANDY Машина за перење CTD 12662-07S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12625
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перењето: 6кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Горно полнење
Додади во кошничкаСпореди
9,740.00 ден 11,060.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16094
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  5 kg
 • Број на вртежи:  500 o/min
 • 5 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
11,660.00 ден 13,250.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16100
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
10,658.00 ден 12,111.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 8006

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16101
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  6 kg
 • Број на вртежи:  800 o/min
 • 5 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
12,590.00 ден 14,310.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16104
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди
13,910.00 ден 15,810.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16106
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 20061 BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  1 – 5,5 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
Шифра: 19017
16,899.00 ден 19,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 20262BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
Шифра: 19020
19,800.00 ден 22,499.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 24262BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
Шифра: 19022
20,999.00 ден 23,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19042
22,780.00 ден 25,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Машина за перење
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
Шифра: 19043
22,999.00 ден 26,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24161BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19044
23,750.00 ден 26,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19045
25,999.00 ден 29,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19046
26,999.00 ден 30,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT 24360BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
Шифра: 19056
31,399.00 ден 35,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT 24440BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
Шифра: 19057
34,299.00 ден 38,980.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT28460BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 45 l
Шифра: 19059
35,399.00 ден 40,220.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
Шифра: 19060
34,999.00 ден 41,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
Шифра: 19061
Достапност:

Нема на залиха

47,999.00 ден 54,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење CS 1482D3-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 54 l
Шифра: 12614
18,150.00 ден 20,940.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за перење CTD 12662-07S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перењето: 6кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Горно полнење
Шифра: 12625
23,650.00 ден 26,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  5 kg
 • Број на вртежи:  500 o/min
 • 5 години гаранција
Шифра: 16094
9,740.00 ден 11,060.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
Шифра: 16100
11,660.00 ден 13,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8006

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  6 kg
 • Број на вртежи:  800 o/min
 • 5 години гаранција
Шифра: 16101
10,658.00 ден 12,111.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Шифра: 16104
12,590.00 ден 14,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Шифра: 16106
13,910.00 ден 15,810.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 20061 BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  1 – 5,5 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
16,899.00 ден 19,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 20262BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
19,800.00 ден 22,499.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 24262BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
20,999.00 ден 23,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
22,780.00 ден 25,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Машина за перење
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
22,999.00 ден 26,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24161BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
23,750.00 ден 26,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
25,999.00 ден 29,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
26,999.00 ден 30,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT 24360BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
31,399.00 ден 35,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT 24440BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
34,299.00 ден 38,980.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT28460BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 45 l
35,399.00 ден 40,220.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
34,999.00 ден 41,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
Достапност:

Нема на залиха

47,999.00 ден 54,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење CS 1482D3-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 54 l
18,150.00 ден 20,940.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за перење CTD 12662-07S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перењето: 6кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Горно полнење
23,650.00 ден 26,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  5 kg
 • Број на вртежи:  500 o/min
 • 5 години гаранција
9,740.00 ден 11,060.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
11,660.00 ден 13,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8006

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  6 kg
 • Број на вртежи:  800 o/min
 • 5 години гаранција
10,658.00 ден 12,111.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
12,590.00 ден 14,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
13,910.00 ден 15,810.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 20061 BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  1 – 5,5 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
16,899.00 ден 19,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 20262BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
19,800.00 ден 22,499.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAB 24262BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 6 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
20,999.00 ден 23,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
22,780.00 ден 25,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24060BY

0 %s од 5
(0)
 • Машина за перење
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
22,999.00 ден 26,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24161BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
23,750.00 ден 26,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
25,999.00 ден 29,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
26,999.00 ден 30,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT 24360BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
31,399.00 ден 35,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT 24440BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 63 l
34,299.00 ден 38,980.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAT28460BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 45 l
35,399.00 ден 40,220.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
34,999.00 ден 41,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
47,999.00 ден 54,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење CS 1482D3-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 54 l
18,150.00 ден 20,940.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Машина за перење CTD 12662-07S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перењето: 6кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Горно полнење
23,650.00 ден 26,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  5 kg
 • Број на вртежи:  500 o/min
 • 5 години гаранција
9,740.00 ден 11,060.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
11,660.00 ден 13,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8006

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  6 kg
 • Број на вртежи:  800 o/min
 • 5 години гаранција
10,658.00 ден 12,111.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
12,590.00 ден 14,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
13,910.00 ден 15,810.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 37 резултати