Таблети и аксесоари подкатегории

Таблети и аксесоари

-7% 5,155.00 ден 5,570.00 ден

ACER Таблет NT.LCHEE.001

-7% 12,820.00 ден 13,845.00 ден

ACER Таблет NT.LCQEX.003

-7% 8,810.00 ден 9,510.00 ден

ACER Таблет NT.LDUEE.003

-7% 5,330.00 ден 5,760.00 ден

ACER Таблет NT.LDWEE.004

-16% 460.00 ден 550.00 ден

HAMA Футрола за таблет H 124219

-9% 550.00 ден 605.00 ден

HAMA Футрола за таблет H 124220

-7% 22,700.00 ден 24,516.00 ден

Samsung Таблет SM-T365NNGASEE

-7% 18,620.00 ден 20,100.00 ден

Samsung Таблет SM-T715NZWESEE

-7% 3,220.00 ден 3,480.00 ден

TESLA Таблет TTL7.1

-7% 3,870.00 ден 4,180.00 ден

TESLA Таблет TTL7.1 3G SILVER

-7% 5,299.00 ден 5,720.00 ден

TESLA Таблет TTL8.1_B

-7% 6,090.00 ден 6,575.00 ден

TESLA Таблет TTM8.13G

5,155.00 ден 5,570.00 ден

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
Додади во кошничкаСпореди
12,820.00 ден 13,845.00 ден

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
Додади во кошничкаСпореди
8,810.00 ден 9,510.00 ден

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
Додади во кошничкаСпореди
5,330.00 ден 5,760.00 ден

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
Додади во кошничкаСпореди
21,990.00 ден27,990.00 ден

APPLE iPad 6 Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
Изберете опцииСпореди
29,990.00 ден35,990.00 ден

APPLE iPad 6 Wi-Fi+ Cellular

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
Изберете опцииСпореди
31,900.00 ден 36,050.00 ден

APPLE iPad mini 4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
Изберете опцииСпореди
41,900.00 ден 47,350.00 ден

APPLE iPad mini 4 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
Изберете опцииСпореди
19,990.00 ден23,990.00 ден

APPLE iPad mini 5 Wifi

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
Изберете опцииСпореди
25,990.00 ден29,990.00 ден

APPLE iPad mini 5 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
Изберете опцииСпореди
45,990.00 ден81,990.00 ден

APPLE iPad Pro

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
Изберете опцииСпореди
55,990.00 ден89,990.00 ден

APPLE iPad Pro Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
Изберете опцииСпореди
460.00 ден 550.00 ден

HAMA Футрола за таблет H 124219

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14314
 • Серија Lads in pink
 • Отпорен на гребење
 • Боја : розе
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm) таблети
Додади во кошничкаСпореди
550.00 ден 605.00 ден

HAMA Футрола за таблет H 124220

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14315
 • Боја црна, бела
 • Отпорен на гребење
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm)таблети
 • Материјал Polytex

 

Додади во кошничкаСпореди
22,700.00 ден 24,516.00 ден

Samsung Таблет SM-T365NNGASEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Боја : црна
 • Камера: 3.1 MP 1.2 MP
Додади во кошничкаСпореди
18,620.00 ден 20,100.00 ден

Samsung Таблет SM-T715NZWESEE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android OS, v5.0.2
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Камера: 2.1MP 8 MP
 • Боја : бела
Додади во кошничкаСпореди
3,220.00 ден 3,480.00 ден

TESLA Таблет TTL7.1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера:2 MPix back  FF, front: 2 MPix FFa
Додади во кошничкаСпореди
3,870.00 ден 4,180.00 ден

TESLA Таблет TTL7.1 3G SILVER

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18455
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : сива
 • Камера: 2.0 5.0 Mpix
Додади во кошничкаСпореди
5,299.00 ден 5,720.00 ден

TESLA Таблет TTL8.1_B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем :Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 8″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 2MPix
Додади во кошничкаСпореди
6,090.00 ден 6,575.00 ден

TESLA Таблет TTM8.13G

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 8″ IPS LED backlight, multitouch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 5MPix
Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
Шифра: Нема
5,155.00 ден 5,570.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
Шифра: Нема
12,820.00 ден 13,845.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
Шифра: Нема
8,810.00 ден 9,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
Шифра: Нема
5,330.00 ден 5,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

APPLE iPad 6 Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
Шифра: Нема
21,990.00 ден27,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad 6 Wi-Fi+ Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
Шифра: Нема
29,990.00 ден35,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 4

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
Шифра: Нема
31,900.00 ден 36,050.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 4 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

41,900.00 ден 47,350.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 5 Wifi

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
Шифра: Нема
19,990.00 ден23,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 5 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
Шифра: Нема
25,990.00 ден29,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad Pro

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
Шифра: Нема
45,990.00 ден81,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad Pro Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
Шифра: Нема
55,990.00 ден89,990.00 ден Изберете опцииСпореди

HAMA Футрола за таблет H 124219

0 %s од 5
(0)
hama
 • Серија Lads in pink
 • Отпорен на гребење
 • Боја : розе
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm) таблети
Шифра: 14314

HAMA Футрола за таблет H 124220

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја црна, бела
 • Отпорен на гребење
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm)таблети
 • Материјал Polytex

 

Шифра: 14315

Samsung Таблет SM-T365NNGASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Оперативен систем : Android
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Боја : црна
 • Камера: 3.1 MP 1.2 MP
Шифра: Нема
22,700.00 ден 24,516.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Samsung Таблет SM-T715NZWESEE

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Оперативен систем : Android OS, v5.0.2
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Камера: 2.1MP 8 MP
 • Боја : бела
Шифра: Нема
18,620.00 ден 20,100.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL7.1

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера:2 MPix back  FF, front: 2 MPix FFa
Шифра: Нема
3,220.00 ден 3,480.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL7.1 3G SILVER

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : сива
 • Камера: 2.0 5.0 Mpix
Шифра: 18455
3,870.00 ден 4,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL8.1_B

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем :Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 8″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 2MPix
Шифра: Нема
5,299.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTM8.13G

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем : 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 8″ IPS LED backlight, multitouch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 5MPix
Шифра: Нема
6,090.00 ден 6,575.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
5,155.00 ден 5,570.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
12,820.00 ден 13,845.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
8,810.00 ден 9,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
5,330.00 ден 5,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

APPLE iPad 6 Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
21,990.00 ден27,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad 6 Wi-Fi+ Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
29,990.00 ден35,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 4

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
31,900.00 ден 36,050.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 4 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
Достапност:

Нема на залиха

41,900.00 ден 47,350.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 5 Wifi

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
19,990.00 ден23,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 5 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
25,990.00 ден29,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad Pro

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
45,990.00 ден81,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad Pro Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
55,990.00 ден89,990.00 ден Изберете опцииСпореди

HAMA Футрола за таблет H 124219

0 %s од 5
(0)
hama
 • Серија Lads in pink
 • Отпорен на гребење
 • Боја : розе
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm) таблети

HAMA Футрола за таблет H 124220

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја црна, бела
 • Отпорен на гребење
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm)таблети
 • Материјал Polytex

 

Samsung Таблет SM-T365NNGASEE

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Оперативен систем : Android
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Боја : црна
 • Камера: 3.1 MP 1.2 MP
22,700.00 ден 24,516.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Samsung Таблет SM-T715NZWESEE

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Оперативен систем : Android OS, v5.0.2
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Камера: 2.1MP 8 MP
 • Боја : бела
18,620.00 ден 20,100.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL7.1

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера:2 MPix back  FF, front: 2 MPix FFa
3,220.00 ден 3,480.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL7.1 3G SILVER

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : сива
 • Камера: 2.0 5.0 Mpix
3,870.00 ден 4,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL8.1_B

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем :Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 8″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 2MPix
5,299.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTM8.13G

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Оперативен систем : 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 8″ IPS LED backlight, multitouch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 5MPix
6,090.00 ден 6,575.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
5,155.00 ден 5,570.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
12,820.00 ден 13,845.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
8,810.00 ден 9,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
5,330.00 ден 5,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

APPLE iPad 6 Wi-Fi

0 %s од 5
(0)
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
21,990.00 ден27,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad 6 Wi-Fi+ Cellular

0 %s од 5
(0)
 • Дисплеј:9.7″
 • Multi-Touch Retina
 • 8 MP камера
 • A10 Fusion чип
29,990.00 ден35,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 4

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
31,900.00 ден 36,050.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 4 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златна
 • Капацитет : 128GB
 • Дисплеј:7.9″
 • Камера:iSight Camera
41,900.00 ден 47,350.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 5 Wifi

0 %s од 5
(0)
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
19,990.00 ден23,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad mini 5 Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
 • Дисплеј:9.7″
 • Оперативен систем: iOS 10
 • Батерија до 10 часа
 • 64-битен A9 чип
25,990.00 ден29,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad Pro

0 %s од 5
(0)
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
45,990.00 ден81,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE iPad Pro Wifi + Cellular

0 %s од 5
(0)
 • Дисплеј: 10,5″ , 12,9″
 • A10X Fusion chip with M10 coprocessor 6-core CPU
 • 12MP камера
 • Оперативен софтвер: iOS
55,990.00 ден89,990.00 ден Изберете опцииСпореди

HAMA Футрола за таблет H 124219

0 %s од 5
(0)
 • Серија Lads in pink
 • Отпорен на гребење
 • Боја : розе
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm) таблети

HAMA Футрола за таблет H 124220

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна, бела
 • Отпорен на гребење
 • Погодна за 7 “ (17,8 cm)таблети
 • Материјал Polytex

 

Samsung Таблет SM-T365NNGASEE

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Боја : црна
 • Камера: 3.1 MP 1.2 MP
22,700.00 ден 24,516.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Samsung Таблет SM-T715NZWESEE

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android OS, v5.0.2
 • Големина на екран: 8.0 “
 • Камера: 2.1MP 8 MP
 • Боја : бела
18,620.00 ден 20,100.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL7.1

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера:2 MPix back  FF, front: 2 MPix FFa
3,220.00 ден 3,480.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL7.1 3G SILVER

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем :Android 6.0
 • Големина на екран: 7.0″ IPS
 • Боја : сива
 • Камера: 2.0 5.0 Mpix
3,870.00 ден 4,180.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTL8.1_B

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем :Android 7.0 Nougat
 • Големина на екран: 8″ IPS
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 2MPix
5,299.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

TESLA Таблет TTM8.13G

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 8″ IPS LED backlight, multitouch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MPix , 5MPix
6,090.00 ден 6,575.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 23 резултати