Тастатури

-10% 180.00 ден 200.00 ден

YENKEE Тастатура YKB 1002AD

-10% 468.00 ден 520.00 ден

YENKEE Тастатура YKB 1010CS

180.00 ден 200.00 ден

YENKEE Тастатура YKB 1002AD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19282
 • Удобно и тивко пишување
 • USB порта: Windows ME/2000/ XP/Vista/7/8 или Mac OS X
 • Тежина: 380 g
 • Работен напон: 5V DC
Додади во кошничкаСпореди
468.00 ден 520.00 ден

YENKEE Тастатура YKB 1010CS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19284
 • Тастатура со продолжеток за одмарање на рацете
 • Компатибилен со Microsoft Windows 95 /98 //Me / 2000/ XP/ Vista/ Windows 7
 • Удобно и тивко пишување
 • Ултра тенок дизајн
Додади во кошничкаСпореди

YENKEE Тастатура YKB 1002AD

0 %s од 5
(0)
Yenkee
 • Удобно и тивко пишување
 • USB порта: Windows ME/2000/ XP/Vista/7/8 или Mac OS X
 • Тежина: 380 g
 • Работен напон: 5V DC
Шифра: 19282

YENKEE Тастатура YKB 1010CS

0 %s од 5
(0)
Yenkee
 • Тастатура со продолжеток за одмарање на рацете
 • Компатибилен со Microsoft Windows 95 /98 //Me / 2000/ XP/ Vista/ Windows 7
 • Удобно и тивко пишување
 • Ултра тенок дизајн
Шифра: 19284

YENKEE Тастатура YKB 1002AD

0 %s од 5
(0)
Yenkee
 • Удобно и тивко пишување
 • USB порта: Windows ME/2000/ XP/Vista/7/8 или Mac OS X
 • Тежина: 380 g
 • Работен напон: 5V DC

YENKEE Тастатура YKB 1010CS

0 %s од 5
(0)
Yenkee
 • Тастатура со продолжеток за одмарање на рацете
 • Компатибилен со Microsoft Windows 95 /98 //Me / 2000/ XP/ Vista/ Windows 7
 • Удобно и тивко пишување
 • Ултра тенок дизајн

YENKEE Тастатура YKB 1002AD

0 %s од 5
(0)
 • Удобно и тивко пишување
 • USB порта: Windows ME/2000/ XP/Vista/7/8 или Mac OS X
 • Тежина: 380 g
 • Работен напон: 5V DC

YENKEE Тастатура YKB 1010CS

0 %s од 5
(0)
 • Тастатура со продолжеток за одмарање на рацете
 • Компатибилен со Microsoft Windows 95 /98 //Me / 2000/ XP/ Vista/ Windows 7
 • Удобно и тивко пишување
 • Ултра тенок дизајн

Приказ на сите 2 резултати