-12%

Скали Texell Alu Dom 308

  • 8 Степеника
  • Материјал: алуминиум
  • Димензии: 252х56х5см
  • Тежина нето: 10,60 кг

3,360.00 ден 2,950.00 ден

Спореди

Опис

  • 8 Степеника
  • Материјал: алуминиум
  • Димензии: 252х56х5см
  • Тежина нето: 10,60 кг